a b c d e g h i j k l m n o p r s t u w y

java n...

nalika: kiam
nambah: aldoni
nampa: ricevi
nanging: sed
narik: tiri
nawarake: oferti
ndeleng: vidi
ndhuwur: super, supro
negara: lando, stato
nemokake: trovi
nemtokake: determini
nesu: kolero
ngadeg: stari
ngalahake: bati
ngandika: spoko
nganggo: paroli
nganti: ĝis
ngapusi: mensogo
ngarep: fronto, hejme
ngatasi: solvi
ngatur: aranĝi
ngawula: servi
ngedol: vendi
ngemot: enhavi
ngendi: kie
ngerti: scii
nggabungake: aliĝi
nggawa: alporti
nggawe: fari, krei
nggoleki: fajna
nggunakake: uzi
ngguyu: ridi
ngidini: permesi
ngimpi: sonĝi
ngirim: sendi
ngisi daya: ŝargi
ngisor: fundo
ngiwa: maldekstre
nglambeni: vesti
nglampahi: elspezi
nglangi: naĝi
ngleksanani: ekzerco
nglindhungi: protekti
nglintasi: transiri
nglukis: dika
ngombe: trinki
ngomong: diri
ngrembag: diskuti
ngrungokake: aŭskulti
ngukur: mezuri
nihan: konko
nilai: valoro
nimbang: konsideri
nindakake: porti
ninggalake: foriri
njagong: sidi
njlèntrèhaké: priskribi
njupuk: preni
nomer: nombro
nonton: spekti
nuduhake: dividi
nuduhke: pozo
nulis: literumi, skribi
nunjukaké: indiki
nyambung: konekti
nyampur: miksi
nyana: atendi
nyandhang: surhavi
nyedhiyani: provizi
nyekel: kapti
nyelehake: faligi
nyenengake: eksciti
nyiapake: prepari
nyimpen: savi, stoko
nyoba: provi